Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zieuwent

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Zieuwent? Meer en meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het vinden van een professionele schoonmaker in Zieuwent! Op dit platform delen wij veel tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden we een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens zoals naam en adres van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €12,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-zieuwent

Een schoonmaakster in Zieuwent vinden

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in de belangrijke dingen in het leven? Een ervaren schoonmaakster in Zieuwent inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder heb je steeds meer platforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Zieuwent vergelijken

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster aan huis komt. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de getoonde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw aanvraag gehonoreerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om dan thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker kan complex zijn. Tegenwoordig zijn er gebruiksvriendelijke websites die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Nationalehulpgids.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Oost Gelre.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zieuwent

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw omgeving!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Zieuwent

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? Hieronder tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Zieuwent, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Lievelde, Groenlo, Harreveld en Vragender.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf verstrekken we enkele veel voorkomende schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Glazenwassen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €13,10 per uur, inclusief alles.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op een efficiënte werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Zieuwent. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de toiletruimtes reinigen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen zemen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €20,00 en €32,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €22,00 en €34,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp kost tussen de €12,80 tot €16,50 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard taken die de hulp uitvoert: keuken reinigen, dweilen, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals verschonen van het beddengoed of het wassen van kleding.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Zieuwent kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is voldoende tijd voor het hele takenpakket van keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Zieuwent?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De hele woning wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven zijn variabel en liggen tussen de €325,00 tot €650,00.

Plaats een reactie