Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Aalten

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Aalten? Flink wat Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Aalten! Op onze schoonmaakwebsite bieden we concrete tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Ook delen we populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook verstrekken we adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al in te huren vanaf €12,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-aalten

Een schoonmaakster in Aalten inhuren

Heb je een druk bestaan en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een bedreven schoonmaakster in Aalten inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend ontstaan er meer en meer praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Aalten opzoeken

 1. Postcodecheck

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Stel pakket samen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetser aan huis komt. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Vergelijk nu direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs, ervaring en recensies.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer jouw oproep positief wordt ontvangen heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp zal bij je thuis komen op het gekozen moment. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en geef aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een bedreven schoonmaker is best lastig. Je kunt een beroep doen op praktische portalen die daarbij helpen. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Aalten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Aalten

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Aalten

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het overzicht hieronder tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Aalten, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Oost Gelre, Zutphen, Winterswijk en Oude IJsselstreek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp huur je in voor de meest gangbare karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder check je een opsomming met klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €13,20 p/uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan productieve werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende organisaties die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Aalten. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote klussen zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,50 en €34,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen ongeveer €22,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,90 tot wel €16,75 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of de planten water geven.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Drukke huishoudens in Aalten hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door het aantal m2, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Aalten?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €550,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie