Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bredevoort

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Bredevoort? Veel jonge gezinnen en ouderen nemen zo’n hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, geen rotklusjes meer en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij bieden tips en tricks het vinden van een goede schoonmaker in Bredevoort! Op dit platform bekijk je veel tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens delen we enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook contactgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al in te huren vanaf €13,10 p/uur.

schoonmaker-zoeken-bredevoort

Een schoonmaakster in Bredevoort inhuren

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Bredevoort inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze adviezen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend heb je allerlei platforms voor het vinden van een werkster. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Bredevoort opzoeken

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Werksters vergelijken

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kan een aanvraag indienen bij verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw aanvraag geaccepteerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om thuis te blijven en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een vakkundige schoonmaker kan complex zijn. Je kunt gebruik maken van verschillende vraag- en aanbodsites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Marktplaats.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Aalten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bredevoort

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Erkende schoonmaakbedrijven in Bredevoort

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de tabel hieronder ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Bredevoort, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Lichtenvoorde, Vragender, Winterswijk Corle en Winterswijk Brinkheurne.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in en rondom huis. In het gedeelte hieronder delen wij de meest voorkomende huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Opmaken van de bedden.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Het wassen van de kleding.
 • De garage opruimen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €12,50 per werkuur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een representatief schoon kantoor heeft effect op de werksfeer en productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene aanbieders in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Bredevoort. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, vloeren stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,00 en €33,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van winkels, horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen om en nabij de €21,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gewone schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,60 tot +/- €19,25 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klusjes die uitgevoerd worden: dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals de meubels schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in Bredevoort hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt ook aan het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Bredevoort?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Je complete woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €250,00 tot €700,00.

Plaats een reactie