Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Maastricht Airport

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Maastricht Airport? Steeds meer huishoudens hebben een extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Maastricht Airport! Op ons portaal bekijk je duidelijke tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je treft op deze pagina ook gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Nu al vanaf €12,80 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-maastricht-airport

Een schoonmaakster in Maastricht Airport zoeken

Heb je een drukke baan en wil je tijd investeren in hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Maastricht Airport inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook ontstaan er meer en meer platforms voor het vinden van een werkster. In het stukje hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Maastricht Airport zoeken

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Stel pakket samen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetser aan huis komt. De keuze is vaak 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw oproep goedgekeurd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om dan aanwezig te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat het huis zien en wijs meteen aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker is ingewikkeld. Er bestaan praktische online bemiddelaarsdiensten die je hierbij helpen. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Care.com: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Beek.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Maastricht Airport

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Maastricht Airport

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de tabel hieronder bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Maastricht Airport, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Ulestraten, Moorveld, Spaubeek en Sweikhuizen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in en rondom huis. In het volgende deel delen wij de meest voorkomende klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen wassen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Beddengoed wassen.
 • Strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp uit de regio al voor €12,70 (uurtarief).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan een prettige werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Maastricht Airport. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,50 en €32,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Limburg.
 • Kostprijs: tussen de €22,00 en €34,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,40 tot wel €17,00 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat maakt een poetser schoon?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die uitgevoerd worden: ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Daarbij kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of de planten doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Maastricht Airport huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt berekend a.d.h.v. het type woning, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Maastricht Airport?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De volledige woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €200,00 tot €625,00.

Plaats een reactie