Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ewijk

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Ewijk? Steeds meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, altijd een gezonde woning, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Ewijk! Op ons portaal verstrekken we concrete tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier namen en adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al voor €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-ewijk

Een schoonmaakster in Ewijk gezocht

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Ewijk inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Ewijk vergelijken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser komt poetsen. Populaire opties zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de geselecteerde huishoudelijke helpers. Filter op prijs, takenpakket en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer de opdracht beantwoord wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om dan thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat het huis zien en maak duidelijk wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een ijverige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Er bestaan praktische websites die jou helpen zoeken. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Care.com: Matching op basis van jouw wensen in Beuningen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ewijk

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Zoek schoonmaakbedrijven in Ewijk

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In de onderstaande tabel tonen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Ewijk, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Winssen, Deest, Batenburg en Horssen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker is er voor alle klussen binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder verstrekken we een opsomming met klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (regionaal) al voor €13,10 per uur, inclusief alles.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) heeft effect op gelukkige werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere aanbieders die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Ewijk. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook grote taken zoals vensterbanken en ramen wassen, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €24,00 en €32,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen de €20,00 en €34,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost tussen de €12,80 tot €17,50 voor 1 uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, dweilen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals strijken of rondom de woning vegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Ewijk kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere dweilen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Ewijk?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €275,00 tot €650,00.

Plaats een reactie