Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oudemolen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Oudemolen? Steeds meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Oudemolen! Op deze pagina verstrekken we diverse tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast delen we populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier gegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €12,80 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-oudemolen

Een schoonmaakster in Oudemolen gezocht

Heb je het erg druk en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een ervaren schoonmaakster in Oudemolen inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze adviezen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Ook heb je allerlei online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Oudemolen vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt schoonmaken. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Hierna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Check en analyseer de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om thuis te blijven en om verdere instructies te kunnen geven. Laat alle kamers in het huis zien en maak duidelijk wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een bedreven schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Tegenwoordig zijn er verschillende webapplicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Marktplaats.nl: Matching op basis van jouw wensen in Moerdijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oudemolen

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Lokale schoonmaakbedrijven in Oudemolen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? Hieronder tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Oudemolen, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Willemstad, Prinsenbeek, Heijningen en Fijnaart.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf bekijk je de meest gangbare werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen wassen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • De was strijken.
 • Wassen en drogen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een goede poetshulp (lokaal) nu al vanaf €12,70 per werkuur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een representatief schoon kantoor zorgt voor een fijne werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verscheidene dienstverleners in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Oudemolen. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €25,00 en €31,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Onkosten: tussen plus minus €24,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost tussen de €12,80 tot +/- €17,75 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klussen die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over afwassen of de was doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Oudemolen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat biedt voldoende ruimte voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Oudemolen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Jouw woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €275,00 tot €575,00.

Plaats een reactie