Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Itens

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Itens? Steeds meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Itens! Op deze website delen wij diverse tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al in te huren vanaf €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-itens

Een schoonmaakster in Itens zoeken

Heb je het erg druk en wil je meer focus op familie, vrienden en hobby’s? Een ervaren schoonmaakster in Itens inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Vaak zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Verder ontstaan er meer en meer platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Itens zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Sorteer op prijs per uur, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw aanvraag goedgekeurd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker kan complex zijn. Goed nieuws: er zijn praktische portalen die jou helpen zoeken. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Nationalehulpgids.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Itens

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Itens

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Itens, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Reahûs, Hidaard, Easterein en Iens.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in en rondom jouw woning. Bijgaand check je een overzicht met klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen zemen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • De was wegwerken.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €12,60 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte helpt bij de productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal schoonmaakondernemers in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Itens. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en het sanitair schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of dakreiniging behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €24,00 en €33,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van scholen, winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Friesland.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €23,00 en €34,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,50 tot €18,00 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat maakt een poetser schoon?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: afstoffen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. In aanvulling hierop kun je ook extra dingen aanvragen zoals verschonen van het beddengoed of het doen van de was.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in Itens huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals afstoffen, ramen lappen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Itens?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Jouw woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus liggen tussen de €200,00 tot €550,00.

Plaats een reactie