Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Alphen

Wil je een schoonmaakhulp in Alphen? Steeds meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij geven advies bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Alphen! Op ons portaal lees je nuttige tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens bespreken we bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook bieden wij gegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-alphen

Een schoonmaakster in Alphen gezocht

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Alphen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Ons advies: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste heb je steeds meer handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Alphen inhuren

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Stel pakket samen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Meestal is het elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Maak nu een keuze voor hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw aanmelding beantwoord wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van geschikte schoonmaker gaat soms niet zo snel. Er bestaan speciale bemiddelaars die hiervoor specifiek service verlenen. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Meestal regelt het platform ook de betaling. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Nationalehulpgids.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in West Maas en Waal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Alphen

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Professionele schoonmaakbedrijven in Alphen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Alphen, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Maasbommel, Altforst, Heerewaarden en Dreumel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder bekijk je een opsomming met klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kleding strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De ventilatie reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €13,30 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan een fijne werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Alphen. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,50 en €31,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €24,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: tapijtreiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €12,60 tot zo’n €18,50 voor 1 uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals oven schoonmaken of het wassen van kleding.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Alphen kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren is afhankelijk van het aantal m2, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Alphen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het complete huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan liggen tussen de €325,00 tot €625,00.

Plaats een reactie