Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lieren

Wil je een schoonmaakhulp in Lieren? Steeds meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen jou bij het vinden van een goede schoonmaker in Lieren! Op deze pagina ontdek je diverse tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder bespreken we populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,70 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-lieren

Een schoonmaakster in Lieren zoeken

Heb je het erg druk en houd je graag wat tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Lieren inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Aanrader: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Lieren vinden

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Waar en wanneer

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de werkster komt werken. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs p/uur, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Selecteer een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als de opdracht goedgekeurd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Leid hem/haar even rond door de woning en geef aan wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een geschikte schoonmaker is best lastig. Je kunt gebruik maken van praktische online zoekmachines die daarbij helpen. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Nationalehulpgids.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Apeldoorn.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lieren

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Lieren

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Lieren, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Loenen, Klarenbeek, Beekbergen en Hoenderloo.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder bekijk je een overzicht met taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen van kleding.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,30 per uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert een prettige werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verschillende organisaties in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Lieren. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,50 en €30,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, scholen, winkels, horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen +/- €23,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,30 tot wel €16,50 op uurbasis. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de taken van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen, dweilen, afstoffen. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals houten vloer in de was zetten of de was doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste gezinnen in Lieren hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als afstoffen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Lieren?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. Het complete huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €325,00 tot €650,00.

Plaats een reactie