Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Elst

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Elst? Meer en meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij geven advies bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Elst! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we nuttige tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook hebben we een overzicht met gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al in te huren vanaf €12,90 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-elst

Een schoonmaakster in Elst vinden

Heb je een druk leven en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een geschikte schoonmaakster in Elst inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? We hebben wat tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde zijn er diverse platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Elst inhuren

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster komt werken. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Vergelijk werksters

  In het volgende scherm tonen ze de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw oproep ingewilligd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van enthousiaste schoonmaker is niet heel eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op speciale online bemiddelaarsdiensten die hiervoor specifiek service verlenen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Marktplaats.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Overbetuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Elst

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw regio!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Elst

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Elst, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Lent, Driel, Wamel en Beneden-Leeuwen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker is er voor alle huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder tref je een lijst met klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het legen van prullenbakken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van overhemden.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De garage opruimen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €13,10 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor gelukkige werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende schoonmakers in deze streek kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Elst. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, het ledigen van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook intensieve taken zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €25,00 en €34,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren, horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen plus minus €23,00 en €30,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp factureert tussen de €12,50 tot +/- €16,75 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of de planten water geven.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Jonge gezinnen in Elst huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is ruim voldoende voor het hele takenpakket van ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt berekend a.d.h.v. de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een huishoudelijke hulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Elst?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Elke ruimte wordt van top tot teen gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan liggen tussen de €350,00 tot €700,00.

Plaats een reactie