Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Erica

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Erica? Steeds meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, minder stress, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een professionele schoonmaker in Erica! Op onze schoonmaakwebsite ontdek je volop tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al vanaf €13,50 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-erica

Een schoonmaakster in Erica inhuren

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Erica inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook heb je allerlei online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Erica inhuren

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp komt schoonmaken. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Bepaal nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk en vergelijk de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw aanmelding ingewilligd wordt heb je een match.

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser komt op locatie langs op de overeengekomen datum. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Leid hem/haar even rond door de woning en benoem wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een ervaren schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt gebruik maken van speciale online zoekmachines die jou helpen zoeken. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Marktplaats.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Emmen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Erica

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Erica

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Erica, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Klazienaveen-Noord, Klazienaveen, Nieuw-Dordrecht en Barger-Compascuum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in en rondom huis. In het gedeelte hieronder delen wij een lijst met taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Het wassen van de kleding.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp in de buurt nu al vanaf €12,80 (uurloon).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone kantoorruimte stimuleert fijne en veilige werkplekken en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende organisaties in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Erica. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,00 en €32,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Drenthe.
 • Kostprijs: tussen +/- €21,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,30 tot +/- €16,00 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen. In aanvulling hierop kun je ook extra dingen aanvragen zoals oven schoonmaken of het doen van de was.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Erica kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een poetshulp maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Erica?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. Het huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen tussen de €200,00 tot €550,00.

Plaats een reactie