Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Klazienaveen

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Klazienaveen? Steeds meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen jou bij het vinden van een goede schoonmaker in Klazienaveen! Op deze website verstrekken we duidelijke tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je bekijkt hier ook contactgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al voor €12,70 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-klazienaveen

Een schoonmaakster in Klazienaveen zoeken

Heb je het erg druk en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Klazienaveen inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde heb je allerlei praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Klazienaveen vergelijken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt werken. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op tarief, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw aanvraag beantwoord wordt heb je een match.

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om dan thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en maak duidelijk waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van ijverige schoonmaker is best lastig. Tegenwoordig zijn er praktische online bemiddelaarsdiensten die je hierbij helpen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Care.com: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Emmen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Klazienaveen

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Klazienaveen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de tabel hieronder vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Klazienaveen, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Zwartemeer, Roswinkel, Klazienaveen-Noord en Erica.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in en rondom huis. In het overzicht hieronder vind je een opsomming met taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Schone ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van de kleding.
 • Het wassen van de kleding.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €12,60 (uurtarief).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een net en fris kantoor zorgt voor de werksfeer en productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Klazienaveen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,50 en €34,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Drenthe.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €20,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,40 tot wel €18,00 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die de hulp uitvoert: stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of de was doen en opvouwen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Klazienaveen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan het aantal m2, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Klazienaveen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De hele woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven bedragen tussen de €350,00 tot €525,00.

Plaats een reactie