Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Emmen

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Emmen? Meer en meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, geen rotklusjes meer en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Emmen! Op dit platform delen wij praktische tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens behandelen we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al vanaf €12,80 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-emmen

Een schoonmaakster in Emmen inhuren

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een professionele schoonmaakster in Emmen inhuren is dan een uitstekend idee. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Emmen zoeken

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien die dichtbij wonen.

 2. Waar en wanneer

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Populaire opties zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, ervaring en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Kies meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw uitnodiging passend is voor de werknemer heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser komt op locatie langs op het gekozen moment. Het is goed om dan ook thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van ervaren schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale online zoekmachines die hiervoor specifiek service verlenen. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Care.com: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Emmen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Emmen

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Emmen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? Hieronder tonen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Emmen, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Borger-Odoorn, Hoogeveen, Hardenberg en Coevorden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder bekijk je een opsomming met klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kleding strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp (lokaal) al vanaf €13,00 per uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor bevordert het werkplezier en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere schoonmaakondernemers in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Emmen. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de toiletruimtes reinigen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen lappen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €24,00 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen, winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Drenthe.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €23,00 en €34,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een doorsnee schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,20 tot zo’n €20,00 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de was doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Veel gezinnen en families in Emmen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Emmen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €300,00 tot €525,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie