Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Klazienaveen-Noord

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Klazienaveen-Noord? Meer en meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en meer tijd voor familie en vrienden. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Klazienaveen-Noord! Op ons portaal bieden we diverse tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij vergelijken wij populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook adresgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Nu al vanaf €12,70 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-klazienaveen-noord

Een schoonmaakster in Klazienaveen-Noord zoeken

Heb je een druk bestaan en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Klazienaveen-Noord inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Daarnaast heb je allerlei praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Klazienaveen-Noord vinden

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw verzoek wederzijds passend is heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoeken van een goede schoonmaker is niet eenvoudig. Gelukkig zijn er verschillende vraag- en aanbodsites die daarbij helpen. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Emmen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Klazienaveen-Noord

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Erkende schoonmaakbedrijven in Klazienaveen-Noord

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de tabel hieronder vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Klazienaveen-Noord, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Klazienaveen, Zwartemeer, Erica en Nieuw-Dordrecht.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder verstrekken we een lijst met huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp in de buurt al in te huren vanaf €12,90 (uurloon).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op een fijne werksituatie en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende schoonmakers in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Klazienaveen-Noord. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals ramen zemen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,50 en €33,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Drenthe.
 • Tarief: tussen plus minus €25,00 en €33,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp kost tussen de €12,70 tot €15,00 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die uitgevoerd worden: keuken reinigen, dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals koelkast schoonmaken of de planten doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste huishoudens in Klazienaveen-Noord huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren hangt af van de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Klazienaveen-Noord?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €200,00 tot €600,00.

Plaats een reactie