Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Winterswijk Woold

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Winterswijk Woold? Flink wat Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, altijd een gezonde woning, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij geven advies bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Winterswijk Woold! Op onze schoonmaakwebsite tref je nuttige tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens vergelijken wij diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-winterswijk-woold

Een schoonmaakster in Winterswijk Woold gezocht

Heb je het erg druk en wil je meer focus op familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Winterswijk Woold inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze suggesties: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Ten derde zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Winterswijk Woold inhuren

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster aan huis komt. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Hierna bekijk je direct de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op uurtarief, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw oproep wederzijds passend is heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp zal de eerste keer komen werken op het gekozen moment. Het is handig om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Deel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een geschikte schoonmaker is best lastig. Goed nieuws: er zijn gebruiksvriendelijke vraag- en aanbodsites die daarbij helpen. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Care.com: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Winterswijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Winterswijk Woold

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Regionale schoonmaakbedrijven in Winterswijk Woold

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Winterswijk Woold, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Winterswijk Miste, Winterswijk Henxel, Winterswijk Kotten en Winterswijk Ratum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker is er voor alle huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. Hieronder bekijk je enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Glazenwassen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,40 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor draagt bij aan een efficiënte werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei bedrijven in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Winterswijk Woold. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook grote klussen zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of vloeronderhoud behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,00 en €33,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen om en nabij de €20,50 en €31,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €13,40 tot +/- €19,75 per gewerkt uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: ramen wassen, afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of de stoep aanvegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Winterswijk Woold huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen, dweilen, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Winterswijk Woold?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. De woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven liggen tussen de €350,00 tot €625,00.

Plaats een reactie