Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Winterswijk Kotten

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Winterswijk Kotten? Meer en meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, minder stress, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een professionele schoonmaker in Winterswijk Kotten! Op onze schoonmaakwebsite ontdek je handige tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens bespreken we een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je treft op deze pagina ook contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al vanaf €12,90 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-winterswijk-kotten

Een schoonmaakster in Winterswijk Kotten zoeken

Heb je het erg druk en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Winterswijk Kotten inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Allereerst: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Afsluitend ontstaan er meer en meer online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Winterswijk Kotten zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Bijvoorbeeld eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk werksters

  In het volgende scherm tonen ze de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien jouw aanvraag ingewilligd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een betrouwbare schoonmaker is niet heel eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op handige applicaties die daarbij helpen. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Care.com: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Winterswijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Winterswijk Kotten

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Winterswijk Kotten

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? Hieronder delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Winterswijk Kotten, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Winterswijk Woold, Winterswijk Miste, Winterswijk Ratum en Winterswijk Huppel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf check je de meest gangbare schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen schoonmaken.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €13,20 (uurloon).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor stimuleert een prettige werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Winterswijk Kotten. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,00 en €30,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels, horeca en hotels, scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen +/- €24,00 en €31,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp kost tussen de €13,20 tot +/- €18,00 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen, dweilen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals oven schoonmaken of het doen van de was.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Winterswijk Kotten laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals afstoffen, keuken reinigen, dweilen, ramen lappen, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door het aantal m2, jullie leefstijl en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een huishoudelijke hulp zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Winterswijk Kotten?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het volledige huis wordt helemaal ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €250,00 tot €600,00.

Plaats een reactie