Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Winterswijk Ratum

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Winterswijk Ratum? Veel jonge gezinnen en ouderen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, altijd een gezonde woning, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Winterswijk Ratum! Op deze website bieden we volop tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook gegevens zoals naam en adres van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,10 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-winterswijk-ratum

Een schoonmaakster in Winterswijk Ratum vinden

Heb je een drukke baan en wil je jouw agenda vrij maken voor familie, vrienden en hobby’s? Een professionele schoonmaakster in Winterswijk Ratum inhuren is dan een uitstekend idee. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? We hebben wat tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Winterswijk Ratum vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp komt poetsen. Populaire opties zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In het volgende scherm tonen ze de getoonde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, takenpakket en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw inschrijving wederzijds passend is heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Leid hem/haar even rond door de woning en benoem waar jij waarde aan hecht. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een ijverige schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt een beroep doen op praktische portalen die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Marktplaats.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Winterswijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Winterswijk Ratum

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw omgeving!

Lokale schoonmaakbedrijven in Winterswijk Ratum

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Winterswijk Ratum, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Winterswijk Kotten, Winterswijk Woold, Winterswijk Huppel en Winterswijk Meddo.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De helper staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf bekijk je enkele veel voorkomende taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • De was opvouwen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €12,70 per werkuur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor fijne en veilige werkplekken en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei bedrijven in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Winterswijk Ratum. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote klussen zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €25,00 en €34,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van scholen, kantoren, winkels, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €22,00 en €30,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,50 tot zo’n €19,75 voor 1 uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard taken die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, dweilen, stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals de meubels schoonmaken of de tuin doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste gezinnen in Winterswijk Ratum kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is genoeg tijd voor onder andere stofzuigen, afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen, dweilen. Het precieze aantal uur dat nodig is is afhankelijk van de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Winterswijk Ratum?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €225,00 tot €600,00.

Plaats een reactie