Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Winterswijk Miste

Wil je een schoonmaakhulp in Winterswijk Miste? Steeds meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Je wint hier veel advies bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Winterswijk Miste! Op ons portaal vind je diverse tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook namen en adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Nu al vanaf €12,50 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-winterswijk-miste

Een schoonmaakster in Winterswijk Miste vinden

Heb je het erg druk en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Winterswijk Miste inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast heb je steeds meer handige platforms voor het vinden van een werkster. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Winterswijk Miste vergelijken

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Waar en wanneer

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt poetsen. Bijvoorbeeld eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Werksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra de opdracht positief wordt ontvangen heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt aan huis op de afgesproken datum. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk wat je precies verwacht. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van professionele schoonmaker is niet heel eenvoudig. Tegenwoordig zijn er nuttige portalen die jou helpen zoeken. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Care.com: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Winterswijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Winterswijk Miste

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Winterswijk Miste

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Winterswijk Miste, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Winterswijk Henxel, Winterswijk Brinkheurne, Winterswijk Woold en Winterswijk Kotten.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper is er voor alle karweitjes in en rondom huis. In het gedeelte hieronder check je de meest voorkomende klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Opvouwen van de was.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €12,80 als uurtarief.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schoon kantoor zorgt voor een efficiënte werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei schoonmaakondernemers in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Winterswijk Miste. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,00 en €30,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor winkels, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen de €20,50 en €35,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,80 tot wel €18,75 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klussen die gedaan worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen, dweilen. In aanvulling hierop kun je ook extra dingen aanvragen zoals strijken of de stoep aanvegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Winterswijk Miste kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is ruim voldoende voor het hele takenpakket van afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Winterswijk Miste?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. DIt komt van pas voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. De hele woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen tussen de €250,00 tot €550,00.

Plaats een reactie