Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Den Bommel

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Den Bommel? Steeds meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij geven advies bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Den Bommel! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je praktische tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook bieden we een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Daarbij delen wij ook gegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Minder stressgevoelens.
 • Nu al vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-den-bommel

Een schoonmaakster in Den Bommel zoeken

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een professionele schoonmaakster in Den Bommel inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze suggesties: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste zien wij steeds meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Den Bommel zoeken

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp aan de slag gaat. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies hierna het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de diverse huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval de opdracht geaccepteerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoeken van een ijverige schoonmaker kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn er nuttige websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Soms gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Nationalehulpgids.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Goeree-Overflakkee.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Den Bommel

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Professionele schoonmaakbedrijven in Den Bommel

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de onderstaande tabel delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Den Bommel, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Oud-Beijerland, Nieuw-Beijerland, Oude-Tonge en Ooltgensplaat.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder bekijk je de meest gangbare klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €13,10 per 60 minuten.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor heeft effect op een fijne werksituatie en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere schoonmaakondernemers in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Den Bommel. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €25,00 en €30,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €21,50 en €32,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,70 tot zo’n €15,25 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de was doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Jonge gezinnen in Den Bommel laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt aan de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Den Bommel?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Je complete woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten bedragen tussen de €250,00 tot €575,00.

Plaats een reactie