Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Waarde

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Waarde? Veel jonge gezinnen en ouderen maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij bieden tips en tricks het vinden van een geschikte schoonmaker in Waarde! Op deze website lees je diverse tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al vanaf €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-waarde

Een schoonmaakster in Waarde vinden

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Waarde inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Allereerst: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Als laatste kan je gebruik maken van praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Waarde zoeken

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die dichtbij wonen.

 2. Stel pakket samen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetser aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op prijs, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Selecteer diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en communiceer wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van goede schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Er bestaan verschillende websites die je hierbij helpen. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Helpling.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Care.com: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Reimerswaal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Waarde

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw omgeving!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Waarde

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? Hieronder tonen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Waarde, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Oostdijk, Kruiningen, Krabbendijke en Rilland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder check je een opsomming met werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Schone ramen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp (lokaal) al voor €12,50 per 60 minuten.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan de productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verschillende bedrijven in deze streek kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Waarde. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook grote klussen zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of dakreiniging behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,50 en €32,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van scholen, horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zeeland.
 • Prijs: tussen de €21,00 en €35,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,20 tot €19,00 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal taken die afgewerkt worden: keuken reinigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen. Daarnaast kan je afspraken maken over binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Waarde huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals ramen lappen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen. Het exacte aantal uur per week is afhankelijk van het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Waarde?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. De woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten liggen tussen de €275,00 tot €650,00.

Plaats een reactie