Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Krabbendijke

Wil je een schoonmaakhulp in Krabbendijke? Steeds meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Krabbendijke! Op schoonmakerzoeken.nl vind je handige tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij vergelijken wij een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met gegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Nu al vanaf €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-krabbendijke

Een schoonmaakster in Krabbendijke zoeken

Heb je het erg druk en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Krabbendijke inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Aanrader: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Krabbendijke vergelijken

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp bij je thuis komt. Meestal is het om de twee weken of wekelijks. Kies vervolgens het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, extra taken zoals een strijkservice en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw oproep positief wordt ontvangen heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op het gekozen moment. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

In contact komen met een ervaren schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt gebruik maken van handige applicaties die daarbij helpen. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Reimerswaal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Krabbendijke

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw regio!

Professionele schoonmaakbedrijven in Krabbendijke

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het onderstaande overzicht tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Krabbendijke, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Waarde, Oostdijk, Rilland en Yerseke.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker is er voor alle schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder bieden wij een overzicht met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Strijken.
 • Kleren wassen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al voor €12,60 als uurtarief.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schoon kantoor bevordert het werkplezier en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Krabbendijke. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote klussen zoals ramen lappen, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €23,50 en €33,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Zeeland.
 • Kosten: tussen ongeveer €25,00 en €30,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,00 tot zo’n €16,00 (uurtarief). Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat maakt een poetser schoon?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klusjes die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals houten vloer in de was zetten of de tuin doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Krabbendijke hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Krabbendijke?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Je complete woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €350,00 tot €625,00.

Plaats een reactie