Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Elim

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Elim? Meer en meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen jou bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Elim! Op dit platform lees je veel tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je treft op deze pagina ook namen en adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €13,30 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-elim

Een schoonmaakster in Elim vinden

Maak je niet graag schoon en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een bedreven schoonmaakster in Elim inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Als laatste kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Elim inhuren

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Waar en wanneer

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de werkster komt poetsen. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Maak nu een keuze voor het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Check en analyseer de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op uurtarief, ervaring en reviews.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw aanmelding geaccepteerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Leid hem/haar even rond door de woning en communiceer wat je precies verwacht. Vertel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Goed nieuws: er zijn praktische websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. Meestal regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Hulpstudent.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Hoogeveen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Elim

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Elim

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Elim, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Geesbrug, Nieuwlande, Alteveer en Noordscheschut.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder bieden wij een overzicht met klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Het wassen van de kleding.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp in de buurt nu al vanaf €13,00 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte draagt bij aan de werksfeer en productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere schoonmakers in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Elim. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook meer incidentele klussen zoals glazen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,50 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels, kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Drenthe.
 • Tarief: tussen om en nabij de €22,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp rekent tussen de €13,10 tot +/- €15,75 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die gedaan worden: dweilen, ramen wassen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of de tuin doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste gezinnen in Elim hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt berekend a.d.h.v. het type woning, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Elim?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Je complete woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €375,00 tot €600,00.

Plaats een reactie