Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Heemskerk

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Heemskerk? Meer en meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Heemskerk! Op schoonmakerzoeken.nl vind je praktische tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Afsluitend bekijk je hier ook namen en adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al vanaf €13,00 p/uur.

schoonmaker-zoeken-heemskerk

Een schoonmaakster in Heemskerk vinden

Heb je een drukke baan en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een professionele schoonmaakster in Heemskerk inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder heb je allerlei platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Heemskerk inhuren

 1. Postcodecheck

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster aan huis komt. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Filter op uurtarief, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw oproep gehonoreerd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een ijverige schoonmaker is ingewikkeld. Gelukkig zijn er speciale Apps en websites die jou helpen zoeken. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Voor bedrijven.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Hulp.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Heemskerk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Heemskerk

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw omgeving!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Heemskerk

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het onderstaande overzicht tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Heemskerk, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Velsen, Haarlem, Beverwijk en Uitgeest.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in jouw huishouden. Bijgaand delen wij de meest voorkomende werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Het strijken van de kleding.
 • Het wassen van de kleding.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp uit de regio nu al vanaf €13,50 p/uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor helpt bij een efficiënte werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei schoonmakers in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Heemskerk. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook grote klussen zoals ramen lappen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,00 en €32,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van horeca en hotels, winkels, scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen gemiddeld €21,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp kost tussen de €13,10 tot wel €17,25 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die afgewerkt worden: keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Tevens kan je afspraken maken over opruimen of de vuilnisemmers legen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Jonge gezinnen in Heemskerk kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor bijvoorbeeld stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt aan het type woning, jullie leefstijl en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Heemskerk?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. De woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €250,00 tot €575,00.

Plaats een reactie