Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Velsen

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Velsen? Meer en meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Velsen! Op ons portaal bekijk je handige tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je bekijkt hier ook contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,80 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-velsen

Een schoonmaakster in Velsen inhuren

Heb je een druk leven en wil je graag meer tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een bedreven schoonmaakster in Velsen inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook zien wij steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Velsen opzoeken

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt poetsen. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Werksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw verzoek gehonoreerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om dan thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van vakkundige schoonmaker is best lastig. Gelukkig zijn er nuttige online marktplaatsen die jou helpen zoeken. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en beschikbare helpers vinden. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Schoonmaaktips.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Hulp.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Velsen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Velsen

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Velsen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Velsen, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Haarlem, Zandvoort, Heemskerk en Beverwijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. Hieronder delen wij enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,40 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor een efficiënte werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei aanbieders in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Velsen. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, vloeren stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,00 en €31,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €23,50 en €33,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €13,20 tot zo’n €15,50 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals oven schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Velsen kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is voldoende tijd voor onder andere dweilen, ramen lappen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Velsen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het complete huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten bedragen tussen de €350,00 tot €700,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie