Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Velsen-Noord

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Velsen-Noord? Meer en meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, geen rotklusjes meer en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Velsen-Noord! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we concrete tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je bekijkt hier ook namen en adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Nu al vanaf €12,90 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-velsen-noord

Een schoonmaakster in Velsen-Noord vinden

Heb je het erg druk en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ervaren schoonmaakster in Velsen-Noord inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Afsluitend heb je steeds meer platforms waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Velsen-Noord inhuren

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de beschikbare huishoudelijke helpers. Sorteer op kosten, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer de opdracht gehonoreerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op de afgesproken datum. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk wat voor jou van belang is. Vertel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een professionele schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende Apps en websites die daarbij helpen. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulpstudent.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Velsen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Velsen-Noord

Vind een ervaren schoonmaakster in de gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Velsen-Noord

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het overzicht hieronder delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Velsen-Noord, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in IJmuiden, Velsen-Zuid, Wijk aan Zee en Egmond-Binnen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder bieden wij een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (plaatselijk) al vanaf €12,80 (uurtarief).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor bevordert productieve werknemers en zorgt dat alles er representatief uitziet. Meerdere schoonmakers in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Velsen-Noord. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook grote klussen zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,50 en €33,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen ongeveer €24,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,00 tot +/- €15,50 (uurtarief). De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard klussen die uitgevoerd worden: afstoffen, ramen wassen, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen. Tevens kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of de planten doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Velsen-Noord hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals dweilen, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt ook aan het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Velsen-Noord?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het complete huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €325,00 tot €650,00.

Plaats een reactie