Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Egmond-Binnen

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Egmond-Binnen? Steeds meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Wij helpen jou bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Egmond-Binnen! Op onze schoonmaakwebsite tref je diverse tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,50 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-egmond-binnen

Een schoonmaakster in Egmond-Binnen inhuren

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Egmond-Binnen inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze suggesties: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste zijn er diverse vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Egmond-Binnen inhuren

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die dichtbij wonen.

 2. Stel pakket samen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk en vergelijk de beschikbare huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, werkzaamheden en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat de opdracht passend is voor de werknemer heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Je moet ook laten zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een betrouwbare schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Goed nieuws: er zijn praktische Apps en websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Hulpstudent.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Bergen Noord-Holland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Egmond-Binnen

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw regio!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Egmond-Binnen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het onderstaande overzicht vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Egmond-Binnen, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Wijk aan Zee, Velsen-Noord, Egmond aan den Hoef en Egmond aan Zee.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder vind je de meest gangbare schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • De was strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp uit de regio al voor €12,60 p/uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) helpt bij het werkgenot en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende bedrijven in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Egmond-Binnen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,50 en €33,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels, kantoren, winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijzen: tussen ongeveer €20,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €12,90 tot +/- €18,50 voor 1 uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat maakt een poetser schoon?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals afwassen of de stoep aanvegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in Egmond-Binnen kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor onder andere keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is hangt af van het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Egmond-Binnen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €325,00 tot €600,00.

Plaats een reactie