Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Haarlem

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Haarlem? Steeds meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, geen rotklusjes meer en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Haarlem! Op ons portaal lees je concrete tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens delen we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met namen en adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al vanaf €13,10 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-haarlem

Een schoonmaakster in Haarlem vinden

Heb je een drukke baan en wil je tijd investeren in hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Haarlem inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Aanrader: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Over het algemeen zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Haarlem vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Selecteer nu het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Helpers vergelijken

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw oproep goedgekeurd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van vakkundige schoonmaker kan complex zijn. Je kunt een beroep doen op handige online bemiddelaarsdiensten die daarbij helpen. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Haarlem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Haarlem

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Haarlem

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Haarlem, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Zandvoort, Bloemendaal, Velsen en Heemskerk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster is er voor alle karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder bieden wij de meest gangbare schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €12,60 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schoon kantoor draagt bij aan het werkgenot en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene schoonmaakondernemers in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Haarlem. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,50 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen om en nabij de €25,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,80 tot €18,50 op uurbasis. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klusjes die uitgevoerd worden: dweilen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals houten vloer in de was zetten of het wassen van kleding.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Drukke huishoudens in Haarlem hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere ramen lappen, stofzuigen, dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Haarlem?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Jouw woning wordt helemaal ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan bedragen tussen de €375,00 tot €625,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie