Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Arnhem

Wil je een schoonmaakhulp in Arnhem? Steeds meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Arnhem! Op dit platform verstrekken we duidelijke tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens bespreken we een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook contactdetails van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Nu al vanaf €12,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-arnhem

Een schoonmaakster in Arnhem zoeken

Maak je niet graag schoon en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Arnhem inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Arnhem vergelijken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster bij je thuis komt. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op uurtarief, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra de opdracht positief wordt ontvangen heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van ervaren schoonmaker kan complex zijn. Je kunt gebruik maken van gebruiksvriendelijke vraag- en aanbodsites die je hierbij helpen. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Nationalehulpgids.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Arnhem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Arnhem

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Arnhem

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Arnhem, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Renkum, Rozendaal, Ede en Wageningen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In het volgende deel bieden wij de meest gangbare klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleren wassen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €13,50 als uurtarief.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schoon kantoor bevordert een prettige werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse schoonmakers in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Arnhem. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,50 en €33,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen de €24,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,90 tot wel €20,00 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen, stofzuigen, dweilen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals afwassen of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Jonge gezinnen in Arnhem kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, ramen lappen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door de grootte van het huis, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Arnhem?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Elke ruimte wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €325,00 tot €625,00.

Plaats een reactie