Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Uitgeest

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Uitgeest? Steeds meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een professionele schoonmaker in Uitgeest! Op deze website ontdek je duidelijke tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens behandelen we populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al vanaf €12,80 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-uitgeest

Een schoonmaakster in Uitgeest inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Uitgeest inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Uitgeest inhuren

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser bij je thuis komt. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Check en analyseer de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als de opdracht passend is voor de werknemer heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster komt op locatie langs op de afgesproken datum. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat het huis zien en maak duidelijk wat je precies verwacht. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van ervaren schoonmaker is best lastig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige applicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Uitgeest.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Uitgeest

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Uitgeest

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? Hieronder delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Uitgeest, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Beverwijk, Heemskerk, Castricum en Bergen Noord-Holland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder check je enkele veel voorkomende klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €12,80 per 60 minuten.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor draagt bij aan productieve werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Uitgeest. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het sanitair schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,50 en €33,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen plus minus €21,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,40 tot +/- €15,50 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die de hulp uitvoert: ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, afstoffen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals strijken of het wassen van kleding.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Uitgeest kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is genoeg tijd voor onder andere stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Het exacte aantal uur per week hangt af van de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Uitgeest?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €300,00 tot €600,00.

Plaats een reactie