Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Geesbrug

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Geesbrug? Meer en meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Geesbrug! Op ons portaal verstrekken we veel tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij bieden we populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we namen en adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €12,70 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-geesbrug

Een schoonmaakster in Geesbrug zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Geesbrug inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? We hebben wat tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Ten derde kan je gebruik maken van praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Geesbrug opzoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw komt werken. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Hulpen vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Verzoek versturen

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw aanmelding geaccepteerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt aan huis op de afgesproken datum. Het is handig om thuis te blijven en door te spreken wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en wijs meteen aan wat je precies verwacht. Laat ook zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Tegenwoordig zijn er speciale webapplicaties die jou helpen zoeken. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Helpling.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Hulp.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Coevorden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Geesbrug

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Professionele schoonmaakbedrijven in Geesbrug

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Geesbrug, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Nieuwlande, Linde, Elim en Alteveer.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder delen wij de meest voorkomende werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Het strijken van de kleding.
 • Het wassen van de kleding.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €13,30 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor de werksfeer en productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse aanbieders die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Geesbrug. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,00 en €30,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Drenthe.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €25,00 en €33,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,40 tot €17,75 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de was doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Jonge gezinnen in Geesbrug huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door het aantal m2, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Geesbrug?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €325,00 tot €650,00.

Plaats een reactie