Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hollandscheveld

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Hollandscheveld? Flink wat Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, geen rotklusjes meer en meer tijd voor familie en vrienden. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Hollandscheveld! Op ons portaal verstrekken we diverse tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je treft op deze pagina ook contactdetails van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al vanaf €13,30 p/uur.

schoonmaker-zoeken-hollandscheveld

Een schoonmaakster in Hollandscheveld zoeken

Houd je niet van schoonmaken en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Hollandscheveld inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Ons advies: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Ten derde heb je allerlei speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Hollandscheveld vinden

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster aan de slag gaat. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Werksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw verzoek wederzijds passend is heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een ijverige schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt gebruik maken van diverse online marktplaatsen die hiervoor specifiek service verlenen. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Voor bedrijven.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulpstudent.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Hoogeveen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hollandscheveld

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Hollandscheveld

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? Hieronder vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Hollandscheveld, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Nieuwlande, Fluitenberg, Kerkenveld en Linde.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf verstrekken we enkele veel voorkomende schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was opvouwen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €12,90 als uurtarief.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan een fijne werksituatie en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei bedrijven in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Hollandscheveld. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensievere activiteiten zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €22,50 en €30,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels, horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Drenthe.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €21,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,90 tot €18,25 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard taken die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals oven schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Hollandscheveld kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is genoeg tijd voor het hele takenpakket van ramen lappen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door het type woning, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Hollandscheveld?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven liggen tussen de €325,00 tot €600,00.

Plaats een reactie