Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Alem

Wil je een schoonmaakhulp in Alem? Meer en meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en veel meer vrije tijd. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Alem! Op deze website tref je volop tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder bieden we populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-alem

Een schoonmaakster in Alem vinden

Maak je niet graag schoon en houd je graag wat tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Alem inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Verder ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Alem vinden

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In het volgende scherm tonen ze de geselecteerde huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, werkzaamheden en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw aanmelding ingewilligd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om thuis te blijven en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een ervaren schoonmaker gaat soms niet zo snel. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende applicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Care.com: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Maasdriel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Alem

Vind een bedreven schoonmaakster in de gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Alem

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? Hieronder tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Alem, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Berghem, Deursen-Dennenburg, Velddriel en Hoenzadriel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper is er voor alle huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder verstrekken we de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Beddengoed wassen.
 • Kleding strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €13,20 p/uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert een fijne werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse organisaties die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Alem. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het legen van de vuilnisbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook meer incidentele klussen zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,50 en €32,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen om en nabij de €24,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,60 tot zo’n €20,00 voor 1 uur werken. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale werkzaamheden die gedaan worden: stofzuigen, afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen, dweilen. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals afwassen of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Alem hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Alem?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. Je complete woning wordt van beneden tot boven gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus liggen tussen de €225,00 tot €550,00.

Plaats een reactie