Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kerkenveld

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Kerkenveld? Flink wat Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Kerkenveld! Op dit platform ontdek je volop tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook bieden wij gegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al mogelijk vanaf €12,80 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-kerkenveld

Een schoonmaakster in Kerkenveld gezocht

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Kerkenveld inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze adviezen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend zijn er diverse platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Kerkenveld vinden

 1. Postcodecheck

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Waar en wanneer

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de hulp komt werken. Je kunt meestal kiezen uit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Vergelijk nu direct de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs p/uur, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. In het geval jouw aanvraag gehonoreerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en aarzel niet om te vertellen wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een goede schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale applicaties die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Meestal gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Hulp.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in De Wolden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kerkenveld

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Kerkenveld

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Kerkenveld, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Hollandscheveld, Nieuwlande, Linde en Nieuwlande.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen in jouw huishouden. Bijgaand bekijk je een overzicht met taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kleding strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al vanaf €13,40 p/uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor helpt bij gelukkige werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere schoonmaakondernemers in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Kerkenveld. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of dakreiniging zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,00 en €30,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, scholen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Drenthe.
 • Tarieven: tussen plus minus €20,00 en €30,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,50 tot wel €20,00 per gewerkt uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat maakt een poetser schoon?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale werkzaamheden die gedaan worden: afstoffen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals houten vloer in de was zetten of het doen van de was.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in Kerkenveld kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld afstoffen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week hangt af van het type woning, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Kerkenveld?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €250,00 tot €500,00.

Plaats een reactie