Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Tiendeveen

Wil je een schoonmaakhulp in Tiendeveen? Steeds meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Tiendeveen! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je veel tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €12,90 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-tiendeveen

Een schoonmaakster in Tiendeveen vinden

Heb je een drukke baan en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Tiendeveen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Daarnaast zijn er diverse praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Tiendeveen zoeken

 1. Postcodecheck

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp aan huis komt. De keuze is vaak elke week, 2 weken of 4 weken. Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een bericht sturen naar diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw uitnodiging positief wordt ontvangen heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op het gekozen moment. Het is slim om op locatie te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en benoem wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een ervaren schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt een beroep doen op nuttige online marktplaatsen die daarbij helpen. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Marktplaats.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Hoogeveen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Tiendeveen

Vind een geschikte schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Tiendeveen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Tiendeveen, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Nieuw-Balinge, Wanneperveen, Stuifzand en Pesse.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in en rondom huis. Bijgaand bieden wij een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wassen en drogen.
 • De garage opruimen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €12,50 als uurtarief.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schoon kantoor zorgt voor de werksfeer en productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende bedrijven in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Tiendeveen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,00 en €31,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Drenthe.
 • Tarief: tussen gemiddeld €22,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,50 tot +/- €16,75 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die gedaan worden: afstoffen, ramen wassen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals de meubels schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in Tiendeveen laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Tiendeveen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De tarieven zijn variabel en liggen tussen de €275,00 tot €550,00.

Plaats een reactie