Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Valthermond

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Valthermond? Flink wat Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Valthermond! Op deze website ontdek je handige tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij bieden we een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Als laatste vind je ook gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-valthermond

Een schoonmaakster in Valthermond vinden

Houd je niet van schoonmaken en creëer je graag wat extra tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Valthermond inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast zijn er diverse online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Valthermond opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster aan huis komt. Dit kan zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak gebruik van de filters zoals kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een aanvraag doen bij een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat de opdracht goedgekeurd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. We raden aan om op locatie te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat het huis zien en vertel wat voor jouw de focus ruimtes zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van ijverige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt een beroep doen op gebruiksvriendelijke vraag- en aanbodsites die je hierbij helpen. Online kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Nationalehulpgids.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Borger-Odoorn.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Valthermond

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Valthermond

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Valthermond, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in 2e Valthermond, Emmer-Compascuum, Exloo en Odoornerveen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker is er voor alle huishoudelijke taken in jouw huishouden. In het overzicht hieronder bekijk je de meest gangbare huishoudelijke taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen wassen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Het wassen van de kleding.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp (lokaal) nu al vanaf €13,10 per gewerkt uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor stimuleert gelukkige werknemers en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Valthermond. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,00 en €34,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Drenthe.
 • Prijzen: tussen plus minus €24,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,50 tot zo’n €19,50 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard klussen die afgewerkt worden: keuken reinigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals koelkast schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Valthermond hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor bijvoorbeeld afstoffen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren is afhankelijk van het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Valthermond?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €275,00 tot €700,00.

Plaats een reactie