Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Odoorn

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Odoorn? Steeds meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, altijd een gezonde woning, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een goede schoonmaker in Odoorn! Op deze website ontdek je duidelijke tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien delen we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we contactdetails van regionale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €13,00 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-odoorn

Een schoonmaakster in Odoorn inhuren

Houd je niet van schoonmaken en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Odoorn inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Afsluitend heb je steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Odoorn inhuren

 1. Adres invoeren

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Stel pakket samen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt schoonmaken. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In de volgende stap bekijk je de geselecteerde huishoudelijke helpers. Sorteer op kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Kies verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra de opdracht wederzijds passend is heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Geef een complete rondleiding door de woning en benoem wat je precies verwacht. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een geschikte schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Helpling.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Nationalehulpgids.nl: Matching op basis van jouw wensen in Borger-Odoorn.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Odoorn

Vind een ervaren schoonmaakster in de gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Odoorn

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Odoorn, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Odoornerveen, Exloo, Valthe en Klijndijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes in en rondom huis. In onderstaande paragraaf check je een lijst met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Bed opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • De was wegwerken.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €12,90 (uurtarief).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij een efficiënte werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal aanbieders in deze streek kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Odoorn. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €25,00 en €34,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Drenthe.
 • Kosten: tussen gemiddeld €25,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,50 tot +/- €17,75 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard klussen die gedaan worden: ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. In aanvulling hierop kun je ook extra dingen aanvragen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het doen van de was.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Odoorn kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, ramen lappen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt aan het aantal ruimtes, het aantal bewoners en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Odoorn?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Jouw woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De tarieven zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €375,00 tot €500,00.

Plaats een reactie