Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sittard

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Sittard? Steeds meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, minder stress, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Sittard! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je praktische tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens behandelen we bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Als laatste vind je ook adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Nu al vanaf €13,20 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-sittard

Een schoonmaakster in Sittard vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Sittard inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Ons advies: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Ten derde kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Sittard vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp bij je thuis komt. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk helpers

  Vergelijk nu direct de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw oproep passend is voor de werknemer heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een goede schoonmaker is niet eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op nuttige Apps en websites die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Schoonmaaktips.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Hulp.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Sittard-Geleen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sittard

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Sittard

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Sittard, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Limbricht, Einighausen, Urmond en Grevenbicht.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp is er voor alle karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand bieden wij de meest gangbare huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €12,80 p/uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert een fijne werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Sittard. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook grote taken zoals glazen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,00 en €30,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren, winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €24,50 en €34,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,80 tot zo’n €18,00 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de taken van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die opgepakt worden: ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, dweilen. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals opruimen of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Sittard hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt berekend a.d.h.v. het type woning, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Sittard?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €325,00 tot €700,00.

Plaats een reactie