Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Grevenbicht

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Grevenbicht? Steeds meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Grevenbicht! Op ons portaal bekijk je praktische tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij vergelijken wij een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van erkende schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Nu al vanaf €12,90 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-grevenbicht

Een schoonmaakster in Grevenbicht vinden

Heb je een druk bestaan en wil je tijd investeren in familie, vrienden en hobby’s? Een ervaren schoonmaakster in Grevenbicht inhuren kan dan de oplossing zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Afsluitend kan je gebruik maken van handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Grevenbicht opzoeken

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Werksters vergelijken

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Sorteer op uurtarief, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Contactverzoek

  Selecteer 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw verzoek ingewilligd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk waar jij waarde aan hecht. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een betrouwbare schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt een beroep doen op gebruiksvriendelijke online bemiddelaarsdiensten die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Hulpstudent.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Sittard-Geleen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Grevenbicht

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Schoonmaakbedrijven in Grevenbicht

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het onderstaande overzicht bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Grevenbicht, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Urmond, Sittard, Obbicht en Papenhoven.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. Bijgaand vind je een overzicht met klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €13,10 (uurtarief).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone kantoorruimte heeft effect op fijne en veilige werkplekken en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse aanbieders in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Grevenbicht. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,00 en €31,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €21,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,70 tot zo’n €15,50 op uurbasis. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard taken die de hulp uitvoert: afstoffen, toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals de meubels schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Grevenbicht hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor onder andere afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen, dweilen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren hangt af van de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Grevenbicht?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De hele woning wordt van beneden tot boven gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €325,00 tot €600,00.

Plaats een reactie