Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Limbricht

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Limbricht? Veel jonge gezinnen en ouderen kiezen voor extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Limbricht! Op ons portaal tref je volop tips en aanbevelingen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien delen we diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Afsluitend bekijk je hier ook contactgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,00 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-limbricht

Een schoonmaakster in Limbricht vinden

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Limbricht inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast heb je allerlei praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Limbricht vinden

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies het aantal service-uren

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp komt poetsen. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Hierna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Hulpen vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de actieve huishoudelijke helpers. Filter op kosten, ervaring en recensies.

 4. Dien je aanvraag in

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer jouw inschrijving ingewilligd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt op locatie langs op de afgesproken datum. Het is handig om op locatie te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Leid hem/haar even rond door de woning en aarzel niet om te vertellen wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van ervaren schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt een beroep doen op gebruiksvriendelijke platforms die jou helpen zoeken. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Nationalehulpgids.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Sittard-Geleen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Limbricht

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw regio!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Limbricht

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? Hieronder delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Limbricht, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Einighausen, Guttecoven, Sittard en Urmond.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetser is er voor alle huishoudelijke klussen in en rondom huis. Bijgaand vind je enkele veel voorkomende werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was opvouwen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €12,50 per uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte draagt bij aan het werkplezier en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende bedrijven in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Limbricht. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook meer incidentele klussen zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,50 en €32,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van kantoren, scholen, horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Limburg.
 • Kosten: tussen gemiddeld €20,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €12,50 tot zo’n €18,00 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klusjes die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals houten vloer in de was zetten of de planten doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in Limbricht hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is hangt af van de grootte van de woning, jullie leefstijl en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Limbricht?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het volledige huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €300,00 tot €650,00.

Plaats een reactie