Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kûbaard

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Kûbaard? Meer en meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Kûbaard! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je handige tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook vind je hier gegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al vanaf €12,70 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-kubaard

Een schoonmaakster in Kûbaard zoeken

Heb je een druk leven en creëer je graag wat extra tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een professionele schoonmaakster in Kûbaard inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder zijn er diverse handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Kûbaard inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Stel pakket samen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies vervolgens hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk en vergelijk de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw oproep ingewilligd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om dan thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van ijverige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Goed nieuws: er zijn diverse online bemiddelaarsdiensten die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Helpling.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kûbaard

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw omgeving!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Kûbaard

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Kûbaard, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Iens, Easterein, Wommels en It Heidenskip.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf verstrekken we de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kleding strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • De garage opruimen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp in de buurt al voor €12,50 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor zorgt voor het werkplezier en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere organisaties die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Kûbaard. Voorbeeld werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het legen van de vuilnisbakken en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen lappen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,50 en €31,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Friesland.
 • Prijs: tussen de €21,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, gevelreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een normale schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,00 tot €16,50 (uurtarief). De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard taken die de hulp uitvoert: stofzuigen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, ramen wassen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals oven schoonmaken of de was doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Kûbaard hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is voldoende voor het hele takenpakket van stofzuigen, afstoffen, ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en het werktempo.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetshulp maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Kûbaard?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het complete huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €200,00 tot €500,00.

Plaats een reactie