Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wommels

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Wommels? Meer en meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en veel meer vrije tijd. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Wommels! Op onze schoonmaakwebsite lees je concrete tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je treft op deze pagina ook contactgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al in te huren vanaf €13,20 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-wommels

Een schoonmaakster in Wommels inhuren

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een ervaren schoonmaakster in Wommels inhuren is dan een uitstekend idee. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Ons advies: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend kan je gebruik maken van praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Wommels vinden

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de werkster bij je thuis komt. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw uitnodiging gehonoreerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp komt op locatie langs op de afgesproken datum. Het is verstandig om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en maak duidelijk wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een professionele schoonmaker is niet eenvoudig. Gelukkig zijn er nuttige vraag- en aanbodsites die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wommels

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw omgeving!

Regionale schoonmaakbedrijven in Wommels

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Wommels, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Kûbaard, Iens, It Heidenskip en Molkwerum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf vind je de meest gangbare huishoudelijke taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Schone ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • De was opvouwen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp uit de regio nu al vanaf €12,70 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan een fijne werksituatie en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal bedrijven in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Wommels. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,50 en €32,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reiniging van kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen plus minus €22,50 en €34,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent tussen de €13,30 tot €19,25 (uurtarief). Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die gedaan worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals afwassen of de tuin doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Drukke huishoudens in Wommels huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van ramen lappen, stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Wommels?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het volledige huis wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie