Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker It Heidenskip

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in It Heidenskip? Meer en meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen jou bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in It Heidenskip! Op dit platform bieden we veel tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook gegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al mogelijk vanaf €13,30 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-it-heidenskip

Een schoonmaakster in It Heidenskip inhuren

Heb je het erg druk en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in It Heidenskip inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder ontstaan er meer en meer platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in It Heidenskip zoeken

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Daarna kies je hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk snel meer info over de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw inschrijving ingewilligd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop samen een rondje door het huis en geef aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een bedreven schoonmaker kan complex zijn. Gelukkig zijn er speciale bemiddelaars die dit een stukje eenvoudiger maken. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht It Heidenskip

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw regio!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in It Heidenskip

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in It Heidenskip, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Wommels, Kûbaard, Molkwerum en Warns.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in en rondom jouw woning. Bijgaand vind je een lijst met huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al voor €13,10 als uurtarief.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan de productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere schoonmakers in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in It Heidenskip. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €20,50 en €34,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Friesland.
 • Kosten: tussen plus minus €20,00 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: tapijtreiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp rekent tussen de €13,10 tot €16,75 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die gedaan worden: keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of de stoep aanvegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Jonge gezinnen in It Heidenskip kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt berekend a.d.h.v. de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in It Heidenskip?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het complete huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €525,00.

Plaats een reactie