Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker IJsselham

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in IJsselham? Steeds meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in IJsselham! Op deze website ontdek je praktische tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook delen we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Als laatste vind je ook gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,30 p/uur.

schoonmaker-zoeken-ijsselham

Een schoonmaakster in IJsselham inhuren

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in IJsselham inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder kan je gebruik maken van platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in IJsselham inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Stel pakket samen

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Bepaal nu het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op uurtarief, ervaring en beoordelingen.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw inschrijving goedgekeurd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om dan thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en aarzel niet om te vertellen wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een goede schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt natuurlijk gebruik maken van praktische portalen die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en beschikbare helpers vinden. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Care.com: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Steenwijkerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht IJsselham

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in IJsselham

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in IJsselham, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Nederland, Wetering, Blokzijl en Giethoorn.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in en rondom huis. In het volgende deel delen wij de meest gangbare werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp (regionaal) nu al vanaf €13,40 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan de productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende bedrijven die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in IJsselham. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €22,50 en €33,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Overijssel.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €23,00 en €34,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,80 tot €17,25 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals afwassen of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in IJsselham kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van het aantal m2, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in IJsselham?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt helemaal ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €200,00 tot €550,00.

Plaats een reactie