Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Gouda

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Gouda? Steeds meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en veel meer vrije tijd. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Gouda! Op ons portaal bekijk je praktische tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je treft op deze pagina ook namen en adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,60 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-gouda

Een schoonmaakster in Gouda vinden

Houd je niet van schoonmaken en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een geschikte schoonmaakster in Gouda inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend zijn er diverse vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Gouda inhuren

 1. Postcodecheck

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser aan de slag gaat. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Werksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Selecteer diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien jouw oproep positief wordt ontvangen heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat alle kamers in het huis zien en communiceer wat jij belangrijk vindt. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een betrouwbare schoonmaker kan complex zijn. Je kunt een beroep doen op verschillende portalen die dit een stukje eenvoudiger maken. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Marktplaats.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Gouda.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Gouda

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Erkende schoonmaakbedrijven in Gouda

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Gouda, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Krimpenerwaard, Capelle aan den IJssel, Waddinxveen en Zoetermeer.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel bieden wij de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kleding strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De garage opruimen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €12,60 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor helpt bij het werkplezier en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Gouda. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €21,00 en €34,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kosten: tussen plus minus €22,00 en €34,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: graffiti verwijderen, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,50 tot €18,25 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klussen die de hulp uitvoert: afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals afwassen of de planten doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste gezinnen in Gouda kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is hangt af van het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Gouda?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten bedragen tussen de €225,00 tot €525,00.

Plaats een reactie