Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bantega

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Bantega? Steeds meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Bantega! Op schoonmakerzoeken.nl lees je volop tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al vanaf €12,60 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-bantega

Een schoonmaakster in Bantega gezocht

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Bantega inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder heb je allerlei schoonmaakplatforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Bantega vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Stel pakket samen

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp komt schoonmaken. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna hoe lang de hulp moet komen en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw oproep wederzijds passend is heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om dan thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat het huis zien en communiceer wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een geschikte schoonmaker is best lastig. Je kunt gebruik maken van nuttige online bemiddelaarsdiensten die je hierbij helpen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Care.com: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bantega

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Regionale schoonmaakbedrijven in Bantega

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de tabel hieronder tonen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Bantega, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Echtenerbrug, Akmarijp, Echten en Oosterzee.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder bieden wij een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Het wassen van de kleding.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €13,10 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor helpt bij de werksfeer en productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene aanbieders die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Bantega. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensievere activiteiten zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,50 en €32,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van horeca en hotels, kantoren, winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €21,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp kost tussen de €12,50 tot +/- €19,50 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat maakt een poetser schoon?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen, dweilen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals houten vloer in de was zetten of de planten doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Drukke huishoudens in Bantega laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen, afstoffen, dweilen. Het exacte aantal uur per week hangt af van het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Bantega?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €300,00 tot €600,00.

Plaats een reactie