Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kloetinge

Wil je een schoonmaakhulp in Kloetinge? Meer en meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, geen rotklusjes meer en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Kloetinge! Op ons portaal tref je concrete tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook vergelijken wij populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al vanaf €12,50 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-kloetinge

Een schoonmaakster in Kloetinge inhuren

Heb je een druk leven en creëer je graag wat extra tijd voor familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Kloetinge inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Allereerst: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde ontstaan er meer en meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Kloetinge zoeken

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die dichtbij wonen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Dit kan zijn om de twee weken of wekelijks. Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Hierna bekijk je direct de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Indien de opdracht passend is voor de werknemer heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De hulp komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Leid hem/haar even rond door de woning en maak duidelijk wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker is best lastig. Je kunt een beroep doen op speciale platforms die jou helpen zoeken. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Marktplaats.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Kapelle.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kloetinge

Vind een vakkundige schoonmaakster in de buurt!

Regionale schoonmaakbedrijven in Kloetinge

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Kloetinge, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Kortgene, Kats, Wilhelminadorp en Kattendijke.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand bekijk je de meest voorkomende schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen zemen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • De was strijken.
 • De was wegwerken.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp uit de regio al vanaf €13,00 per uur, inclusief alles.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert gelukkige werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse organisaties in deze streek kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Kloetinge. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook grote klussen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,00 en €34,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren, winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zeeland.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €21,50 en €31,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,50 tot zo’n €20,00 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals oven schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Kloetinge huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat biedt voldoende ruimte voor het hele takenpakket van afstoffen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp hangt af van het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Kloetinge?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Het huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €375,00 tot €700,00.

Plaats een reactie