Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Haulerwijk

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Haulerwijk? Flink wat Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een goede schoonmaker in Haulerwijk! Op deze pagina bekijk je concrete tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Verder bespreken we enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Nu al vanaf €12,80 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-haulerwijk

Een schoonmaakster in Haulerwijk vinden

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een vakkundige schoonmaakster in Haulerwijk inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Daarnaast zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Haulerwijk zoeken

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als de opdracht ingewilligd wordt heb je een match.

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om op locatie te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat je precies verwacht. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

In contact komen met een goede schoonmaker gaat soms niet zo snel. Goed nieuws: er zijn diverse platforms die jou helpen zoeken. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Schoonmaaktips.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Ooststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Haulerwijk

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Haulerwijk

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Haulerwijk, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Waskemeer, Donkerbroek, Haule en Oosterwolde.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf delen wij een overzicht met schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het aanrecht afvegen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Het wassen van de kleding.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €12,80 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor heeft effect op een efficiënte werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere aanbieders die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Haulerwijk. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote taken zoals ramen zemen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,50 en €34,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van kantoren, winkels, horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Drenthe.
 • Tarieven: tussen +/- €25,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,10 tot zo’n €18,75 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Indien nodig kan je afspraken maken over koelkast schoonmaken of de tuin doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Drukke huishoudens in Haulerwijk huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere ramen lappen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt ook aan het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Haulerwijk?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. Je complete woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €225,00 tot €600,00.

Plaats een reactie