Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Donkerbroek

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Donkerbroek? Steeds meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Donkerbroek! Op deze website verstrekken we diverse tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook vind je hier contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al vanaf €13,10 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-donkerbroek

Een schoonmaakster in Donkerbroek gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je tijd investeren in de belangrijke dingen in het leven? Een enthousiaste schoonmaakster in Donkerbroek inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Aanrader: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Donkerbroek inhuren

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser bij je thuis komt. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies vervolgens het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk en vergelijk de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw aanmelding beantwoord wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het vinden van een goede schoonmaker kan complex zijn. Tegenwoordig zijn er gebruiksvriendelijke applicaties die jou helpen zoeken. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Vaak gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Marktplaats.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Ooststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Donkerbroek

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Donkerbroek

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Donkerbroek, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Zorgvlied, Wateren, Waskemeer en Haulerwijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom huis. Bijgaand tref je enkele veel voorkomende taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • De was strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp (plaatselijk) al voor €13,00 per werkuur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan de werksfeer en productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal organisaties in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Donkerbroek. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote taken zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,50 en €34,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Drenthe.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €24,50 en €31,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,50 tot zo’n €18,75 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: afstoffen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen. Indien nodig kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of rondom de woning vegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Donkerbroek hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt ook aan de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Donkerbroek?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €550,00.

Plaats een reactie