Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ledeacker

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Ledeacker? Steeds meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij bieden tips en tricks het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Ledeacker! Op ons portaal bekijk je handige tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook contactgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €13,20 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-ledeacker

Een schoonmaakster in Ledeacker vinden

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Ledeacker inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Als laatste kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Ledeacker vinden

 1. Geef contactgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die dichtbij wonen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetsvrouw komt werken. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Vergelijk helpers

  Je ziet nu meteen de actieve huishoudelijke helpers. Filter op tarief, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Indien jouw oproep beantwoord wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en samen de werkzaamheden door te nemen. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een vakkundige schoonmaker is best lastig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van gebruiksvriendelijke vraag- en aanbodsites die daarbij helpen. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Hulpstudent.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Land van Cuijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ledeacker

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Ledeacker

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? Hieronder check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Ledeacker, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Afferden, Siebengewald, Sint Anthonis en Stevensbeek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in en rondom huis. In het gedeelte hieronder vind je enkele veel voorkomende werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp (plaatselijk) al vanaf €13,30 als uurtarief.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op het werkgenot en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei schoonmakers in deze streek kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Ledeacker. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,50 en €34,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijs: tussen om en nabij de €20,00 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,00 tot zo’n €17,00 voor 1 uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale taken die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, dweilen, ramen wassen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of de was doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Ledeacker huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van het aantal m2, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Ledeacker?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De volledige woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €300,00 tot €700,00.

Plaats een reactie