Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sint Anthonis

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Sint Anthonis? Steeds meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Sint Anthonis! Op deze pagina verstrekken we diverse tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook delen we adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €12,70 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-sint-anthonis

Een schoonmaakster in Sint Anthonis inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in Sint Anthonis inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Allereerst: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Afsluitend kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Sint Anthonis inhuren

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Kies hierna het aantal schoonmaakuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Het is goed om op locatie te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en vertel wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een vakkundige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Tegenwoordig zijn er speciale online marktplaatsen die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal gaat de betaling via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Care.com: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Land van Cuijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sint Anthonis

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Sint Anthonis

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Sint Anthonis, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Ledeacker, Afferden, Stevensbeek en Westerbeek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. Hieronder verstrekken we enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De garage opruimen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp uit de omgeving al vanaf €13,30 per uur, inclusief alles.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor draagt bij aan een efficiënte werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal schoonmaakondernemers in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Sint Anthonis. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,00 en €30,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kosten: tussen ongeveer €23,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost tussen de €12,60 tot zo’n €19,00 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klussen die gedaan worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de vuilnisemmers legen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste woningen in Sint Anthonis hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor onder andere ramen lappen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Sint Anthonis?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. De volledige woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €225,00 tot €575,00.

Plaats een reactie